NEWLIGHT U BROJEVIMA

NEWLIGHT TIM

IVAN PRŽULJ, DIPL. ING.

IVAN PRŽULJ, DIPL. ING.

POMOĆNIK RAVNATELJA

email:iprzulj@regea.org
+ 385 (0)1 7775 495

U Agenciji je zaposlen prvotno kao stručni suradnik, a potom i voditelj Odjela za energetske analize i praćenja. Koordinira i provodi aktivnosti na izradi konceptualnih i idejnih programa i projekata, energetskih strategija i politika (nacionalna i regionalna razina državne uprave) te sudjeluje u planiranju i unapređenju organizacije rada Agencije.

Također je aktivan u pripremi i provedbi međunarodnih projekata (IPA (SLO-HR i HR-BiH), IEE, HORIZON 2020 te IPARD) i osiguravanju nepovratnih izvora financiranja (ELENA, FZOEU, HAMAG INVEST) te kreditnih sredstava (HBOR, EBRD i EIB) za javni i privatni sektor. Zadužen je za pružanje usluga savjetovanja nacionalne, regionalne i lokalne razine državne uprave, priprema i provodi izradu strateških, programskih i planskih dokumenata, investicijskih studija, poslovnih planova i analiza za javni i privatni sektor.

Zadužen je za provedbu znanstvenih i istraživačkih projekata i programa, kao i provedbu programa i projekata u području javno-privatnog partnerstva (JPP).

MARKO MILETIĆ, DIPL. ING.

MARKO MILETIĆ, DIPL. ING.

VODITELJ PROJEKATA

email:mmiletic@regea.org
+ 385 (0)1 7775 489

Voditelj je projekata vezanih uz rekonstrukciju, modernizaciju i dogradnju javne i unutarnje rasvjete.

Član je ESCO info centra unutar Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske te radi na energetskim pregledima zgrada i energetskim pregledima javne rasvjete.

DR. SC. JOSIP ČENGIJA, DIPL. ING. GRAĐ.

DR. SC. JOSIP ČENGIJA, DIPL. ING. GRAĐ.

VODITELJ PROJEKATA

email: jcengija@regea.org
+ 385 (0)1 7775 499

U Agenciji je zaposlen od 2016. godine gdje radi na projektu rekonstrukcije i modernizacije javne rasvjete u Zagorsko-krapinskoj i Zagrebačkoj županiji (NEWLIGHT- ELENA) kao voditelj projekta i stručnjak za JPP.

Također sudjeluje u analizi, strukturiranju i pripremi ostalih potencijalnih JPP projekata.

VEDRAN VUCELIĆ, MAG.ING.AEDIF. UNIV. SPEC.AEDIF.

VEDRAN VUCELIĆ, MAG.ING.AEDIF. UNIV. SPEC.AEDIF.

VODITELJ PROJEKATA

email: vvucelic@regea.org
+ 385 (0)1 3098 315

U Agenciji obavlja poslove voditelja projekata – voditelja ključnih projekata vezano za projekt NEWLIGHT- ELENA koji obuhvaća rekonstrukciju i modernizaciju javne rasvjete u Krapinsko-zagorskoj županiji te Zagrebačkoj županiji.

Član je Hrvatske komore inženjera građevinarstva te posjeduje certifikate PRINCE2 i MSP.

KONTAKT

Ukoliko trebate dodatne informacije kontaktirajte nas sa povjerenjem na:

NEWLIGHT team
REGEA, Andrije Žaje 10, 10 000 Zagreb

e-mail: newlight@regea.org

Odgovornost za sadržaj ovih internetskih stranica i publikacija preuzimaju isključivo autori. Njihov sadržaj ne odražava nužno službena stajališta Europske unije. EASME niti Europska komisija nisu odgovorni za bilo kakvo korištenje sadržanim informacijama.

TOP
Malcare WordPress Security