REGEA

Regionalna energetska agencija Grada Zagreba, Karlovačke, Krapinsko–zagorske i Zagrebačke županije u službi energetske tranzicije.

  • više od 50 realiziranih EU projekata
  • Više od 800 milijuna HRK potaknutih investicija
  • VIŠE OD 400 MILIJUNA HRK BESPOVRATNIH SREDSTAVA IZ EU
  • 2 EU inicijative

NOVOSTI

ELEKTROMOBILNOST - REGEA

Od Smaragdnog otoka pa do Bureka

28 lipnja 2020 By Ivana Belić in vijesti

Buš Eko?! – Koji je tvoj odgovor

22 lipnja 2020 By Ivana Belić in Newsletter, vijesti

Davanje i uzimanje

22 lipnja 2020 By Ivana Belić in Newsletter, vijesti
Klimatska kriza - REGEA

Klimatska kriza već je počela

22 lipnja 2020 By Ivana Belić in Newsletter, vijesti
Izgradimo Hrvatsku - REGEA

Izgradimo Hrvatsku

22 lipnja 2020 By Ivana Belić in Newsletter, vijesti

Moderniziranje javne rasvjete pružanjem usluge rasvjetljavanja

Dokazana rješenja za provedbu i financiranje projekata modernizaciju bez potreba za zaduživanjem jedinica lokalne samouprave.

Garantirane uštede u električnoj energiji i garantirana kvaliteta rasvjete.

Usluga rasvjetljavanja financira se iz uštede u električnoj energiji a uključuje projektiranje, izvođenje radova modernizacije, trošak financiranja i trošak garancije na funkcionalnost modernizirane kroz cijelo vrijeme trajanja usluge.

Postani proizvođač obnovljivih izvora energije

Sunčane elektrane omogućuju izravnu pretvorbu sunčeve energije u električnu i predstavljaju jedan od najelegantnijih načina korištenja energije Sunca.

U 2019. godini proveden je projekt ugradnje sunčane elektrane (420 kW) uz isporuku električne energije za vlastitu potrošnju Opće bolnice Zabok, prvi takav projekt u Republici Hrvatskoj.

Europski centar znanja i izvrsnosti u srcu Hrvatskog zagorja

Dobrodošli u maleni dvorac Bračak – veliki energetski centar čiju vizuru prepoznaju širom Europe. Upoznajte ovu jedinstvenu priču i posjetite nas – kao projektni partner ili korisnik infrastrukture dvorca Bračak.

Zgrada je obnovljena kao primjer energetske izvrsnosti i spoj najsuvremenijih tehničkih rješenja i očuvanja kulturne baštine.

Pokreni kampanju za energetski učinkovit projekt!

Imate inovativnu ideju, a ne znate kako je financirati?

Crowdfunding ili grupno financiranje predstavlja alternativan način prikupljanja financijskih sredstava od šire javnosti za pokretanje vaših projekata.

Prijaviti se mogu sva trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, privatne i javne ustanove te jedinice lokalne i područne samouprave.

ŠTO SU DRUGI REKLI O NAMA

REGEA je ekipa entuzijasta koja se beskompromisno bori za svoje ciljeve i ideale, koja ima znanja i zna točno što radi, koja ustrajno brani svoje principe i ne predaje se pred nijednim izazovom…

Darko Jardas

direktor REA Kvarner

Ivo Milatić

državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike zadužen za energetiku
REGEA je u proteklih 10 godina izrasla u instituciju na koju se Ministarstvo zaštite okoliša i energetike s povjerenjem oslanja i računa na suradnju i u budućnosti.
Više od 60 projekata energetske obnove zgrada javne namjene, instalacija obnovljivih izvora energije u 235 kućanstava, prva i za sada jedina u RH općinska toplana na biomasu u Pokupskom, a uskoro i modernizacija javne rasvjete u 29 JLS Zagrebačke županije – sve to radi REGEA!

mr. sc. Stjepan Kožić

župan Zagrebačke županije

dr. sc. Siniša Hajdaš Dončić

potpredsjednik Hrvatskog sabora
Već je na samom početku bilo vidljivo da Agencija radi i misli ozbiljno, a već 2010. smo bili pioniri na području energetske obnove škola i zajedno postavljali standard koje je Hrvatska kasnije slijedila.

REGEA PROJEKTI

TOP
Copy link
Malcare WordPress Security