REGEA NAGRADE I PRIZNANJA

Energy Globe nagrada

Energy Globe nagrada

Povodom Energetskog dana Karlovačke županije dodijeljena prestižna nagrada “Energy Globe” te je svečano puštena u rad nova kotlovnica na biomasu.

U utorak 3. srpnja 2018. održan je Energetski dan Karlovačke županije koji je svečano obilježen dodjelom nagrade “Energy Globe” te otvaranjem još jedne u nizu kotlovnica na biomasu u školama.

Karlovačkoj županiji i Regionalnoj energetskoj agenciji Sjeverozapadne Hrvatske direktorica Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu Sonja Holocher – Ertl uručila je prestižnu međunarodnu nagradu „Energy Globe“ za najuspješniji projekt u Hrvatskoj „ Zelena energija“. Radi se o projektu kojim se u školama Karlovačke županije fosilna goriva za grijanje objekata zamjenjuju ekološki prihvatljivim gorivima na biomasu.

Plaketa Grada Pregrade

Plaketa Grada Pregrade

Plaketa Grada Pregrade za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa, unapređenju predškolskog odgoja i obrazovanja te gospodarstva dodijeljena 2016. godine.

3. travnja – u prostorima gradske vijećnice u Gradu Pregradi, gradonačelnik Grada Pregrade g. Marko Vešligaj predao je ravnatelju Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske dr. sc. Juliju Domcu plaketu Grada Pregrade kojom se odaje priznanje Regionalnoj energetskoj agenciji Sjeverozapadne Hrvatske na pružanju pomoći i realizaciji crowdfunding kampanje za DV Naša radost iz Pregrade.

Priznanje Hrvatske stručne udruge za sunčevu energiju

Priznanje Hrvatske stručne udruge za sunčevu energiju

Posebno priznanje Hrvatske stručne udruge za Sunčevu energiju za iznimno vrijedan doprinos za u promicanju Sunčeve energije Agenciji je dodijeljeno 2014. godine. HSUSE je vodeća hrvatska nevladina, stručna udruga koja preko 10 godina promiče korištenje obnovljivih izvora energije.

Energy Globe Award

Energy Globe Award

Energy Globe nagrada jedna je od najprestižnijih svjetskih nagrada u području ekologije, svojevrsni Oskar kada je riječ o području zaštite okoliša, a Agenciji je dodijeljena 2014. godine zajedno s Krapinsk-zagorskom županijom za provedenu rekonstrukciju škola.

 

Nagrada Krapinsko-zagorske županije

Nagrada Krapinsko-zagorske županije

Javno priznanje za izuzetan doprinos ugledu i promociji Krapinsko-zagorske županije u Hrvatskoj i inozemstvu za 2013. godinu.

 

European Solar Prize Award

European Solar Prize Award

Nagrada za izuzetan doprinos promicanju obnovljivih izvora energije koju već 19 godina dodjeljuje EUROSOLAR. Agencija je dobila ovu nagradu 2012. godine zajedno sa svim osnivačima za postignute rezultate na području sjeverozapadne Hrvatske.

Managenergy Local Energy Action Award

Managenergy Local Energy Action Award

Europska nagrada koja se na godišnjoj razini dodjeljuje u povodu Europskog tjedna održivog korištenja energije – EUSEW za najbolje projekte na lokalnoj i regionalnoj razini, a Agenciji je dodijeljena 2011. godine.

 

Nagrada Karlovačke županije

Nagrada Karlovačke županije

Javno priznanje za izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u gospodarskom ili društvenom razvitku Karlovačke županije i Republike Hrvatske dodijeljeno je Agenciji 2011. godine.

Nagrada Zagrebačke županije

Nagrada Zagrebačke županije

Javno priznanje za iznimna dostignuća u 2009. godini na području Zagrebačke županije.

TOP
Malcare WordPress Security