Objavljeno: 01-01-2016

Objavio/la: Tijana Šimek

Nova godina, novi izazovi

2016. godina... Kaže se kako svaku novu godinu trebamo gledati kao jednu novu knjigu čije stranice trebamo napisati- da li će ona biti ljubavni roman, triler, self-discovering ili slično ovisi samo o nama. Gledajući unazad kroz sve ove godine koliko je Agencija aktivna, nekako mi se čini da će ova biti najizazovnija, ali u onom pozitivnom smislu- jedan pravi avanturistički roman :)

Kada sam započela svoj rad u Agenciji sve mi je to izgledalo nekako novo- nisam znala puno o tim nekim obnovljivim izvorima energije i energetskoj učinkovitosti- kao i većina naših budućih klijenata, gradova i općina. Zajedno smo rasli, zajedno smo učili, zajedno smo razvijali projekte.

Agencija kontinuirano raste, dolaze novi mladi stručni ljudi, projekti, učenje- pomicanje vlastitih granica i širenje znanja i sposobnosti kojih nismo bili svjesni da imamo. Tu je ona neizvjesnost, ali i zadovoljstvo- radimo nešto dobro, radimo za poboljšanje kvalitete života u našim županijama, ali i nas samih.

Novi projekti su ono čemu se veselim. Spremno dočekujem nadolazeće prepreke, odnosno izazove kako ih jedan moj dragi kolega zove :)

Idemo započeti s pisanjem- Stranica broj 1....

 

Neki ljudi vide stvari kao što jesu i pitaju se: Zašto ? Ja snivam o stvarima koje nisu nikada postojale i kažem: Zašto ne?

J.F.K.

Nova godina, novi izazovi

Objavio/la: Tijana Šimek


Sva iznesena mišljenja i stavovi su odgovornost i predstavljaju autora, a ne odražavaju službeno stajalište Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske.